27 Oct 2018

Paradigm: The Beginning X Taped “The Warehouse Rave PT.II”

Er zijn weer limited tickets te verkrijgen. Line up: -Acid Junkies [Live] -Quazar [Live] -Marc Acardipane [ Mescaline United - The Mover -Pilldriver and and..] -Dj Rob & Mc Joe [Parkzicht] -100% Isis [Roxy] -Ronald Molendijk [Nighttown] -Gizmo [Rave The City] -Eric de Man [Club Risk] -Alexander Koning [The Beginning] -Cellie [Mazzo] -Ven [Taped] -Orchid [The Palace] -K.Cee [Paradigm] -Booy [Taped] -Lars Johansson [Wooferland] -Miss Mana [The NRG Club] -Dann Seidel [Going Somewhere] -Rabies [Play!]

Meer informatie

31 Oct 2018

Werkfestival

Woon jij in de provincie Groningen en of in de kop van Drenthe en ben je al een tijd op zoek naar werk of wil je je oriënteren op een andere baan? Kom dan op 31 oktober naar het Werkfestival op het Suikerunieterrein in Groningen. Het terrein richten we op die dag in in kansberoepenpleinen. Hier kun je potentiële werkgevers ontmoeten en echt kennis maken met beroepen waarin je een grote kans hebt op het vinden van werk door het doen van doe-activiteiten, workshops en trainingen. Dit alles vindt in een te gekke festivalsfeer plaats. Denk aan live muziek, foodtrucks, workshops, activiteiten en veel entertainment. De toegang is gratis.

Meer informatie

3 Nov 2018

Partijcongres CDA

Zaterdag 3 november vindt het najaarscongres van het CDA plaats. Op vrijdagavond 2 november worden er in de provincie Groningen diverse activiteiten georganiseerd, op 3 november vindt het congres plaats, dat ook een regionaal tintje zal krijgen.

Meer informatie

10 Nov 2018

Verliefd & Verloofd

Verliefd & Verloofd is hét trouwevent van het Noorden waar beleving centraal staat. Als aanstaand bruidspaar ben je op zoek naar inspiratie, wil je hippe ideeën opdoen voor je bruiloft en ben je op zoek naar een flinke dosis romantiek. Daarnaast willen jullie alles weten over de nieuwste trends en ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers uit de regio. Met onder andere workshops, aandacht voor bruiloftstyling, optredens, een mannenhoek en een foodcorner met proeverijen is het evenement Verliefd & Verloofd meer dan een beurs.

Meer informatie

24 Nov 2018

Paradigm x Spectrum: Joris Voorn, Âme, Stranger and more

Room1 ∆ Joris Voorn ∆ Âme ∆ Malbetrieb ∆ Edwin Oosterwal Room2 ∆ stranger (all night long)

Meer informatie

30 Dec 2018

Paradigm NYE

30 dec: PRE-NYE l 31 dec: NYE l 1 jan: NYD

Meer informatie