7 Sep 2018

Zienemaan & Sterren

7, 8 en 9 september - Zienemaan & Sterren is de grootste openluchtbioscoop van Noord-Nederland. Onder de zomerse sterrenhemel creëert Zienemaan & Sterren elk jaar grootse en unieke filmvertoningen voor iedereen die houdt van baanbrekende films in een bijzondere setting. Tijdens Zienemaan & Sterren geniet je van een gezellige en relaxte sfeer, prachtige voorfilmpjes, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een filmprogramma waar je U tegen zegt. Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 vertoont Kinderbioscoop Zienemini leuke films voor de kleinste filmliefhebbers en hun ouders. De Wolkenfabriek wordt die dagen omgetoverd tot mini-bioscoop met kussens, stoelen en kleedjes om op te zitten.

Meer informatie

22 Sep 2018

Kadepop

De 7e editie van Kadepop, op het buitenterrein, in het zeefgebouw en EM2. Line up: Chef'Special ⎈ Wulf ⎈ De Likt ⎈ Arcane Roots ⎈ Splendid ⎈ The Overslept ⎈ Traudes ⎈ Sam Fender ⎈ Backgammon ⎈ Stuart Mavis ⎈ Cirrus Minor

Meer informatie

31 Oct 2018

Werkfestival

Woon jij in de provincie Groningen en of in de kop van Drenthe en ben je al een tijd op zoek naar werk of wil je je oriënteren op een andere baan? Kom dan op 31 oktober naar het Werkfestival op het Suikerunieterrein in Groningen. Het terrein richten we op die dag in in kansberoepenpleinen. Hier kun je potentiële werkgevers ontmoeten en echt kennis maken met beroepen waarin je een grote kans hebt op het vinden van werk door het doen van doe-activiteiten, workshops en trainingen. Dit alles vindt in een te gekke festivalsfeer plaats. Denk aan live muziek, foodtrucks, workshops, activiteiten en veel entertainment. De toegang is gratis.

Meer informatie

10 Nov 2018

Verliefd & Verloofd

Verliefd & Verloofd is hét trouwevent van het Noorden waar beleving centraal staat. Als aanstaand bruidspaar ben je op zoek naar inspiratie, wil je hippe ideeën opdoen voor je bruiloft en ben je op zoek naar een flinke dosis romantiek. Daarnaast willen jullie alles weten over de nieuwste trends en ben je natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers uit de regio. Met onder andere workshops, aandacht voor bruiloftstyling, optredens, een mannenhoek en een foodcorner met proeverijen is het evenement Verliefd & Verloofd meer dan een beurs.

Meer informatie