Jouw event begint bij De Suiker Events!
De Suiker Events verzorgt het aannemen, verwerken en coördineren van de events in en om De Suiker.

Full Service Evenementenbureau

Naast de exploitatie van de ruimtes in de Oude Suikerfabriek, biedt De Suiker Events een fullservice evenementenbureau op locatie!

Door ervaring met voorgaande events, weet De Suiker Events precies wat mogelijk is en wat niet. Het samenstellen van de juiste formule voor jouw event is hen expertise. Korte communicatielijnen en efficiëntie staan hierbij centraal.

Bekijk hier de formules die eerder zijn samengesteld.

Zaalhuur

Werk je reeds samen met een ander evenementenbureau of productiehuis?

In dat geval is het uiteraard mogelijk om met hen samen te werken. De Suiker Events verzorgt in dat geval de ruimtes, beverage en een adviserende en controlerende rol in de voorbereiding op jouw event.

Vrijheid, blijheid

Wat De Suiker uniek maakt als industriële evenementenlocatie, is dat je op veel vlakken vrij bent in de keuze aan leveranciers. Zo kun je zelf een keuze maken voor een food cateraar, techniek partij en leverancier op het gebied van meubilair.

De zalen in De Suiker worden standaard casco opgeleverd. Waardoor jij de ruimtes volledig naar eigen wens kan indelen.

Horeca team van de Suiker Events.

Dat kunnen wij ook!

Vanaf 2019 verzorgd De Suiker Events alle beverage op evenementen in De Suiker. Dit wordt in samenwerking met een team van professionals gerealiseerd, waarbij kwaliteit en gastvrijheid leidend zijn.

Is de bar een onmisbaar onderdeel in je verdienmodel? Afkoop is mogelijk. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.