De Suiker Events verzorgt het aannemen, verwerken en coördineren van alle evenementen op De Suiker locatie. Speciaal voor uw evenement, bieden wij volledig eventmanagement.

Een locatie met een uitdaging, en wij bieden een oplossing!

Bij De Suiker Events heeft u de keuze. U kunt onze ruimtes casco huren en zelf de organisatie regelen en coördineren, maar wij kunnen ook de volledige productie van het evenement op ons nemen. We hebben gedreven professionals in huis die alles uit handen kunnen nemen.

1 van de grootste evenementenlocaties van Groningen

Uniek aan onze locatie is dat we vrij zijn in de keuze voor leveranciers. Zelfs in de catering bent u vrij in uw keuze. Ook hierin kunnen wij uiteraard alles voor u regelen. Maar wilt u dit liever zelf doen? Dat kan!

Ploeg id3

Ploeg id3 is beheerder van het Suikerunieterrein, en bestaat uit Dick Janssen, Paul van Bussel en Hein Braaksma. De Gemeente Groningen heeft Ploeg id3 aangesteld om het Suikerunieterrein de komende jaren te ontwikkelen. Ploeg id3 houdt zich bezig met de permanente huurders van het terrein.

Naar de website van Ploeg id3

De Suiker Events

De Suiker Events is aangesteld door Ploeg id3 voor het beheer, de evenementen op De Suiker locatie en als aanspreekpunt voor bezoekers en geïnteresseerden.

De Suiker Events heeft een In huis productie kantoor, waarmee wij de gehele productie voor u kunnen overnemen.