De Suikerfabriek als fotoshoot locatie

De Oude Suikerfabriek in Groningen biedt 5 verschillende industriële ruimtes, die uiterst geschikt zijn voor het maken van foto’s en video’s. In De Suikerfabriek vind je een karakteristieke sfeer, door de originele betonnen muren, stenen/tegel vloeren, stalen constructies en afgebrokkelde stukken steen die de industriële look and feel compleet maken.

De Balzaal, Suikerfabriek Groningen
Pilarenzaal De Suikerfabriek, Fotografie door: StappenGroningen.nl

5 verschillende ruimtes

De vijf verschillende zalen hebben allemaal een andere uitstraling. Zo beschikt de Balzaal over veel natuurlijk licht, biedt de Grote Zaal veel diepte en industriële muren en heeft de Pilarenzaal een theatrale uitstraling door de vele pilaren. Bekijk hier alle verschillende ruimtes in de fabriek!

Reserveer een datum en een tijdstip!

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de verschillende ruimtes kun je op De Suiker een fotoshoot of videoshoot organiseren. Dit kun je arrangeren door een datum en een tijdstip te reserveren. Reserveringen kun je maken door te mailen naar info@desuikerevents.nlof een telefoontje te plegen naar 050 – 2112675. Op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 – 16:00 uur.

Trouwshoot locatie De Suikerfabriek Groningen
De Suikerfabriek Groningen, filmopnames

Kosten voor een foto- of videoshoot

Voor het maken van foto’s of video’s in de fabriek betaal je een prijs per dagdeel. Je kunt een fotoshoot boeken van een dagdeel of een hele dag. Vraag de prijzen op door een mailtje te sturen of ons te bellen. Op het buitenterrein kun je kosteloos foto’s maken, wel graag een melding maken, gezien de evenementen die georganiseerd worden in en om De Suikerfabriek.

Exclusieve fotoshoot

Indien je een tijdstip hebt gereserveerd bij De Suiker Events, betekent dit niet dat je de volledige zaal voor jezelf hebt. Vaak worden er meerdere fotoshoots tegelijkertijd gepland. Uit ervaring levert dit geen problemen op, door de grootte van de fabriek is er ruimte voor iedereen! Indien je een ruimte exclusief wilt huren in verband met geluidsopnames bijvoorbeeld, dien je even contact met ons op te nemen. In overleg is alles mogelijk!

Enthousiast over De Suiker als locatie voor je foto- of videoshoot? Neem hier contact met ons op!

De Suiker Events