Vacature Horecamanager

Ben jij een held in multitasken, hou je van hard werken en heb je een passie voor horeca? Word jij he-le-maal wild van Excel sheets en zelf ook actief meedraaien in de opbouw, afbouw en uitvoering van evenementen. Dan is De Suiker Events dé werkplek voor jou!

 

Over dit bedrijf

De Suiker Events produceert én coördineert jaarlijks vele evenementen van groot tot klein, op en rondom het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. Het voormalige fabrieksgebouw is nu een onderscheidende en inspirerende evenementenlocatie, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van business meetings tot grote exposities, dance events en bruiloften. Tijdens de corona tijd zijn wij hard aan de slag gegaan met onze locatie, om zo twee nieuwe zalen te creëren; BOOVN en De Kristal. Een dakterras met uitzicht over de skyline van Groningen, en hét visitekaartje van De Suiker Events, een plug-and-play binnenzaal. Deze zalen worden jouw main focus. Jij zorgt dat de zalen er ten alle tijde representatief uitzien, en zorgt dat alles klaar staat voor een volgend evenement.

 

Wat ga je doen:

 • In de zomermaanden het dakterras draaiende houden voor zowel evenementen als horeca.
 • In de wintermaanden voorbereiden voor het dakterras seizoen. De agenda vullen met evenementen en concepten.
 • Personeelsroosters maken en sollicitatiegesprekken houden.
 • (Nieuwe) concepten uitwerken voor BOOVN en de Kristal
 • Horeca bestellingen en inkoop voor de rest van de evenementen die in ons pand plaatsvinden. 
 • Onze eventmanagers en productiecrew zijn je teamplayers.
 • Zelfstandig (kleinschalige) evenementen draaien en jouw team aansturen.

 

Wie zoeken wij

Je staat graag op de vloer en vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken. Je bent een teamplayer, en houdt het overzicht in momenten van drukte. Je hebt oog voor detail, en bent oplossingsgericht. Naast dat je operationeel mee werkt, zijn taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken jou bekend en daar heb je ervaring in. Je hebt een flexibele instelling in werktijden en werkdagen.

 

Zo ziet jouw week eruit

Bij De Suiker Events is geen week hetzelfde. De ene week staat de agenda vol met evenementen, de andere week zijn wij druk met de voorbereidingen, of brainstormen we over nieuwe concepten. Jouw functie zal bestaan uit ⅓ kantoorwerkzaamheden en ⅔ uitvoerend werk. Naast dat je veel zelfstandig zult werken, werk je ook samen met onze eventmanagers aan de horeca van de grote evenementen. De evenementenwereld is een 24/7 business, hierdoor zullen je werkzaamheden zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden. Je komt terecht in een informele organisatie, waarin veel ruimte is voor je eigen inbreng en ontwikkeling.

 

Wat bieden wij

 • Een contract van 24 uur per week, met in overleg ruimte voor meer. 
 • Een jong, gezellig en gemotiveerd team 
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Denk hierbij aan het meedenken in het ontwikkelen van de zalen, de concepten en wellicht zelfs de bedrijfsvoering.
 • Een uitdagende werkplek met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
 • Salaris in overleg
 • De kans om hele vette evenementen bij te wonen

 

Enthousiast?

Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@desuikerevents.nl met als onderwerp Vacature Horecamanager en wie weet word jij ons nieuwste teamlid!