Vacatures

De Suiker Events is op zoek naar nieuwe horeca medewerkers!

 Zie jij jezelf werken op de dikste evenementen, maar ook bij het mooiste dakterras van Groningen? Dan is dit dé baan voor jou. 

 Jouw werkplek:

Bij De Suiker Events organiseren wij een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan studenten- en dance evenementen, maar ook congressen en bruiloften. Ook hebben wij in de zomermaanden een prachtig dakterras, BOOVN. BOOVN ontvangen we een breed publiek aan mensen, vooral studenten weten ons goed te vinden. Los van de open horeca die we hier 3 dagen per week hebben, mits het lekker weer is, worden hier ook regelmatig evenementen gehouden. Je zult dus bij zowel evenementen als op het dakterras ingezet worden. Jij zult zowel in de bediening staan als achter de bar. Ook kan het zijn dat je bij moet springen in de afwas. Jij bent dus van alle markten thuis. Pluspuntje, vanaf het dakterras kijk je uit over de skyline van Groningen.

 Wat zoeken wij:

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Wij zoeken medewerkers die gepassioneerd, gedreven en stressbestendig zijn. Je vindt het leuk om je gasten blij te maken en goede service te verlenen. Ook ben je een teamplayer en vind je het niet erg om af en toe een nachtdienst te draaien. Ervaring in de horeca is een vereiste. Ben jij minimaal 18 jaar en minimaal 1 dag doordeweeks en in het weekend beschikbaar? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij:

  • Een prettige en gezellige werksfeer in een informeel bedrijf
  • Een afwisselende functie, waar je zowel op evenementen als op ons dakterras zult staan
  • Salaris conform horeca-cao
  • Leuke personeelsborrels
  • Doorgroeimogelijkheden tot barhoofd bij grote evenementen

 

Lijkt dit jou wel iets? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@desuikerevents.nl en misschien sta jij bij ons volgende evenement achter de bar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keukenmedewerker voor BOOVN én evenementen gezocht!

De Suiker Events organiseert het gehele jaar evenementen in De Oude Suikerfabriek in Groningen. Op ons pand hebben wij een prachtig dakterras, BOOVN. Hiervoor zijn wij per direct opzoek naar een gedreven parttime keukenmedewerker!

Je zult je vooral bezighouden met het voorbereiden van borrelhapjes voor diverse partijen. BOOVN is geopend van vrijdag tot en met zondag. De evenementen zullen vooral plaatsvinden in de avonduren.

Wat bieden wij?
– Een fijne werkplek, flexibele roostering en een gezellig team met goede training “on the job”.
– Een salaris conform KHN horeca CAO.
– Geweldige bedrijfsuitjes en feesten + korting als je onze restaurants bezoekt.
– Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.
– Er is volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

– Je houdt van de horeca! De gezelligheid en het harde werken in een goed team.
– Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig beslissingen nemen.
– Ervaring is een pré!

Wil jij werken in een gemotiveerd en gezellig team? Kom dan werken bij De Suiker Events!

Enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@desuikerevents.nl en wie sta jij straks op een van onze evenementen!

Kitchen employee for BOOVN and events wanted!

De Suiker Events organizes events throughout the year in De Oude Suikerfabriek in Groningen. On our building we have a beautiful roof terrace, BOOVN. For this we are immediately looking for a driven part-time kitchen employee!

You will mainly be concerned with preparing snacks for various parties. BOOVN is open from Friday till Sunday. The events will mainly take place in the evenings.

What we offer:

• You are going to work in a great team!
• A paycheck conform CAO.
• Company parties, discount when you visit one of our restaurants/ pubs
• Career opportunities within our restaurant group.

What we ask :

• You like the restaurant industry and love to work hard in a great team.
• You are a team player but can also work independently.
• Experience in the kitchen/ restaurant industry is great.

Do you want to work in a motivated team? Join the team of De Suiker Events.

Got excited? Send your CV and motivation letter to info@desuikerevents.nl and who will you be at one of our events later!