Vacatures

De Suiker Events is op zoek naar een nieuwe facilitair medewerker!

Is jouw passie ervoor zorgen dat iedereen die een ruimte binnenloopt het WAUW-effect krijgt? En lijkt het je fantastisch om in de evenementensector terecht te komen? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou. 

De Suiker Events is op zoek naar een facilitair medewerker die zorgt dat ons pand er ten alle tijden tip-top in orde uit ziet! 

Over ons

De Suiker Events produceert én coördineert jaarlijks vele evenementen van groot tot klein, op en rondom het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. Het voormalige fabrieksgebouw is nu een onderscheidende en inspirerende evenementenlocatie, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van business meetings tot grote exposities, dance events en bruiloften. Uiteraard moeten de zalen na de evenementen weer schoon en netjes gemaakt worden. Daar kom jij in beeld!

Wat ga je doen:

Tijdens een evenement; ben jij aanwezig voor de tussentijdse schoonmaak. Je houdt de toiletten bij en zorgt dat de zalen er netjes bij staan. Mochten we het evenemententerrein gebruiken, dan houd je deze ook netjes en schoon.

Na een evenement; wordt er een team ingevlogen die ervoor zorgt dat het pand ‘veegschoon’ wordt opgeleverd. Hierbij heb je een controlerende rol.

Zodra dat team klaar is, stap je zelf op de schoonmaak-machine en zorg je ervoor dat je de zalen tot in de puntjes weer schoon krijgt. De vloer, uiteraard, maar ook de hoekjes, randjes, leuningen, toiletten, kantoren en ga zo maar door. 

In een rustige week; zorg je ervoor dat je alles netjes houdt. De toiletten en kantoren worden veel gebruikt, dus moeten met regelmaat schoongemaakt worden. Ook de zalen geef je aandacht om alles strak te houden voor een volgend evenement. 

Wat bieden wij:

  • Een contract van 20 uur per week
  • Een jong, gezellig en gemotiveerd team 
  • Salaris in overleg
  • De kans om hele vette evenementen bij te wonen

Enthousiast?

Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@desuikerevents.nl met als onderwerp Vacature Facilitair medewerker en wie weet word jij ons nieuwste teamlid!


De Suiker Events is op zoek naar nieuwe horeca medewerkers!

Zie jij jezelf werken op de dikste evenementen van Groningen? Dan is dit dé baan voor jou. 

 

Jouw werkplek:

Bij De Suiker Events organiseren wij een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan studenten- en dance evenementen, maar ook congressen en bruiloften. Ook hebben wij in de zomermaanden ons dakterras BOOVN. Je zult dus bij zowel evenementen als op het dakterras ingezet worden. Jij zult zowel in de bediening staan als achter de bar. Ook kan het zijn dat je bij moet springen in de afwas of een handje helpt bij de op- en afbouw van de evenementen. Jij bent dus van alle markten thuis. 

 

Wat zoeken wij:

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Wij zoeken medewerkers die gepassioneerd, gedreven en stressbestendig zijn. Je vindt het leuk om je gasten blij te maken en goede service te verlenen. Ook ben je een teamplayer en vind je het niet erg om af en toe een nachtdienst te draaien. Ervaring in de horeca is een vereiste. Ben jij minimaal 18 jaar en minimaal 1 dag doordeweeks en in het weekend beschikbaar? Solliciteer dan nu!

 

Wat bieden wij:

  • Een prettige en gezellige werksfeer in een informeel bedrijf
  • Een afwisselende functie, waar je zowel op evenementen als op ons dakterras zult staan (in de zomermaanden).
  • Salaris conform horeca-cao
  • Leuke personeelsborrels
  • Doorgroeimogelijkheden tot barhoofd bij grote evenementen

Lijkt dit jou wel iets? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@desuikerevents.nl en misschien sta jij bij ons volgende evenement achter de bar!