Vacatures

De Suiker Events is opzoek naar een horecamanager!

Ben jij een held in multitasken, hou je van hard werken en heb je een passie voor horeca? Word jij he-le-maal wild van Excel sheets en zelf ook actief meedraaien in de opbouw, afbouw en uitvoering van evenementen. Dan is De Suiker Events dé werkplek voor jou!

 

Over dit bedrijf:

De Suiker Events produceert én coördineert jaarlijks vele evenementen van groot tot klein, op en rondom het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. Het voormalige fabrieksgebouw is nu een onderscheidende en inspirerende evenementenlocatie, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van business meetings tot grote exposities, dance events en bruiloften. Tijdens de corona tijd zijn wij hard aan de slag gegaan met onze locatie, om zo twee nieuwe zalen te creëren; BOOVN en De Kristal. Een dakterras met uitzicht over de skyline van Groningen, en hét visitekaartje van De Suiker Events, een plug-and-play binnenzaal. Deze zalen worden jouw main focus. Jij zorgt dat de zalen er ten alle tijde representatief uitzien, en zorgt dat alles klaar staat voor een volgend evenement.

 

Wat ga je doen:

 • In de zomermaanden het dakterras draaiende houden voor zowel evenementen als horeca.
 • In de wintermaanden voorbereiden voor het dakterras seizoen. De agenda vullen met evenementen en concepten.
 • Personeelsroosters maken en sollicitatiegesprekken houden.
 • (Nieuwe) concepten uitwerken voor BOOVN en de Kristal
 • Horeca bestellingen en inkoop voor de rest van de evenementen die in ons pand plaatsvinden. 
 • Onze eventmanagers en productiecrew zijn je teamplayers.
 • Zelfstandig (kleinschalige) evenementen draaien en jouw team aansturen.

 

Wie zoeken wij:

Je staat graag op de vloer en vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken. Je bent een teamplayer, en houdt het overzicht in momenten van drukte. Je hebt oog voor detail, en bent oplossingsgericht. Naast dat je operationeel mee werkt, zijn taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken jou bekend en daar heb je ervaring in. Je hebt een flexibele instelling in werktijden en werkdagen.

 

Zo ziet jouw week eruit:

Bij De Suiker Events is geen week hetzelfde. De ene week staat de agenda vol met evenementen, de andere week zijn wij druk met de voorbereidingen, of brainstormen we over nieuwe concepten. Jouw functie zal bestaan uit ⅓ kantoorwerkzaamheden en ⅔ uitvoerend werk. Naast dat je veel zelfstandig zult werken, werk je ook samen met onze eventmanagers aan de horeca van de grote evenementen. De evenementenwereld is een 24/7 business, hierdoor zullen je werkzaamheden zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden. Je komt terecht in een informele organisatie, waarin veel ruimte is voor je eigen inbreng en ontwikkeling.

 

Wat bieden wij:

 • Een contract van 24 uur per week, met in overleg ruimte voor meer. 
 • Een jong, gezellig en gemotiveerd team 
 • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Denk hierbij aan het meedenken in het ontwikkelen van de zalen, de concepten en wellicht zelfs de bedrijfsvoering.
 • Een uitdagende werkplek met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
 • Salaris in overleg
 • De kans om hele vette evenementen bij te wonen

 

Enthousiast?

Stuur dan snel je motivatie en CV naar info@desuikerevents.nl met als onderwerp Vacature Horecamanager en wie weet word jij ons nieuwste teamlid!


De Suiker Events is op zoek naar nieuwe horeca medewerkers!

Zie jij jezelf werken op de dikste evenementen van Groningen? Dan is dit dé baan voor jou. 

 

Jouw werkplek:

Bij De Suiker Events organiseren wij een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan studenten- en dance evenementen, maar ook congressen en bruiloften. Ook hebben wij in de zomermaanden ons dakterras BOOVN. Je zult dus bij zowel evenementen als op het dakterras ingezet worden. Jij zult zowel in de bediening staan als achter de bar. Ook kan het zijn dat je bij moet springen in de afwas of een handje helpt bij de op- en afbouw van de evenementen. Jij bent dus van alle markten thuis. 

 

Wat zoeken wij:

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Wij zoeken medewerkers die gepassioneerd, gedreven en stressbestendig zijn. Je vindt het leuk om je gasten blij te maken en goede service te verlenen. Ook ben je een teamplayer en vind je het niet erg om af en toe een nachtdienst te draaien. Ervaring in de horeca is een vereiste. Ben jij minimaal 18 jaar en minimaal 1 dag doordeweeks en in het weekend beschikbaar? Solliciteer dan nu!

 

Wat bieden wij:

 • Een prettige en gezellige werksfeer in een informeel bedrijf
 • Een afwisselende functie, waar je zowel op evenementen als op ons dakterras zult staan (in de zomermaanden).
 • Salaris conform horeca-cao
 • Leuke personeelsborrels
 • Doorgroeimogelijkheden tot barhoofd bij grote evenementen

Lijkt dit jou wel iets? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@desuikerevents.nl en misschien sta jij bij ons volgende evenement achter de bar!