Unieke kerstborrel

Vier jouw kerstborrel bij De Suiker Events

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een volledig verzorgde kerstborrel? Wij regelen het voor je! In de maand december tovert De Suiker Events haar locatie om in een waar kerstparadijs!

Kerstborrel arrangementen

Een kerstborrel hoort natuurlijk extra feestelijk te zijn en daarom pakken wij tijdens de feestdagen graag uit! Wij bieden zowel een borrel arrangement als een walking dinner arrangement aan. Alle gerechten komen vers uit onze nieuwe keuken en worden met liefde bereid door onze chef. De arrangementen omvatten het volgende:

It’s Christmas borrel time! 

Een volledig verzorgde borrel van 3 uur inclusief luxe hapjes. Wij ontvangen jullie graag met een welkomstdrankje bij binnenkomst. Hierbij is er de keuze uit een feestelijk glaasje bubbels of een warm glas glühwein. Hierna is er een open bar met keuze uit bier van de tap, fris en een selectie huiswijnen.

Have a holly jolly walking dinner!

Is een borrelhapje niet genoeg, dan is dit dé optie voor jullie. Een luxe, maagvullend walking dinner met culinaire gerechtjes die worden rondgebracht door ons feestelijk geklede personeel. De gerechtjes worden gecombineerd met een luxe buffet en bourgondische gevulde planken op tafel. Ook bij dit assortiment zal er een open bar zijn bestaande uit bier van de tap, fris en een selectie huiswijnen, en wordt er bij binnenkomst een glaasje bubbels of glühwein aangeboden.

Kerstactiviteiten

Ook is het mogelijk om een leuke kerstactiviteit toe te voegen aan jullie borrel. Denk hierbij aan een photobooth, een pubquiz, DJ of een live band. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Reserveer jouw gewenste datum snel om teleurstelling te voorkomen!