Kerstborrel

Vier jouw kerst bij De Suiker Events!

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een volledig verzorgde kerstborrel? Wij regelen het voor je! In de maand december tovert De Suiker Events haar locatie om in een waar kerstparadijs! Wij bieden ruimte voor groepen van 50 tot 250 personen*. Een volledig verzorgde kerstborrel regel je via ons! 

* Voor grotere groepsgroottes maken wij graag een offerte op maat. 

Kerstborrel arrangementen

Een kerstborrel hoort natuurlijk extra feestelijk te zijn en daarom pakken wij tijdens de feestdagen graag uit! Wij bieden zowel een borrel,  als een walking dinner arrangement aan. Alle gerechten komen vers uit eigen keuken en worden met liefde bereid door onze chefs. De arrangementen omvatten het volgende:

It’s Christmas borrel time! 

Een volledig verzorgde borrel van 3 uur inclusief luxe hapjes. Wij ontvangen jullie graag met een welkomstdrankje bij binnenkomst. Hierbij is er de keuze uit een feestelijk glaasje bubbels of een warm glas glühwein. Hierna is er een open bar met keuze uit bier van de tap, fris en een selectie huiswijnen. Hierbij wordt een heerlijke borrelplank geserveerd, gevuld met o.a. een selectie aan authentieke vleeswaren en kazen. Ook de vertrouwde bitterbal zal niet ontbreken. Dit assortiment is af te nemen vanaf €32 excl. btw per persoon. Het feest nog even doorzetten? Geen probleem! Voor €7,50 extra p.p. heb je een uurtje meer.

Have a holly jolly walking dinner!

Graag iets meer aanbieden dan alleen een borrel? Dan is dit het arrangement voor jullie. Een luxe walking dinner met culinaire gerechtjes die worden rondgebracht door ons feestelijk geklede personeel. Denk hierbij aan een zalmtartaar met dille, hangop en komkommer bouillon, een pompoen crèmesoep met gebruneerde amandelen en basilicum truffelolie en arancini’s met alioli en zongedroogde tomaat. Naast deze gerechtjes die worden uitgelopen, worden er bourgondische borrelplanken op tafel geserveerd. Ook bij dit assortiment zal er een open bar, en wordt er bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden. Dit uitgebreide arrangement van 4 uren is al beschikbaar vanaf €58,00 excl. btw per persoon. 

Aantal personen Borrel Walking dinner
>200 personen €32,00 €58,00
100-200 personen €36,00 €62,00
50-100 personen €40,00 €65,00

Alle prijzen zijn exclusief btw

Kerstactiviteiten

Om jouw kerstborrel nog specialer te maken, bieden wij verschillende activiteiten aan. Voeg bijvoorbeeld een fotobooth of fotograaf toe, en laat  deze mooie avond  vastleggen voor later. Een spelelement toevoegen? Kies dan voor een gezellige pubquiz, of ga voor een sportieve kerstborrel en ga lasergamen in onze Pilarenzaal. Uiteraard kunnen wij ook een DJ en/of een liveband voor je regelen.  Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Reserveer jouw gewenste datum snel om teleurstelling te voorkomen!