Vacature Facilitair Medewerker

De Suiker Events is op zoek naar een nieuwe facilitair medewerker!

Is jouw passie ervoor zorgen dat iedereen die een ruimte binnenloopt het WAUW-effect krijgt? En lijkt het je fantastisch om in de evenementensector terecht te komen? Dan hebben wij wellicht dé baan voor jou. 

De Suiker Events is op zoek naar een facilitair medewerker die zorgt dat ons pand er ten alle tijden tip-top in orde uit ziet! 

Over ons

De Suiker Events produceert én coördineert jaarlijks vele evenementen van groot tot klein, op en rondom het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. Het voormalige fabrieksgebouw is nu een onderscheidende en inspirerende evenementenlocatie, geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Van business meetings tot grote exposities, dance events en bruiloften. Uiteraard moeten de zalen na de evenementen weer schoon en netjes gemaakt worden. Daar kom jij in beeld!

Wat ga je doen:

Tijdens een evenement; ben jij aanwezig voor de tussentijdse schoonmaak. Je houdt de toiletten bij en zorgt dat de zalen er netjes bij staan. Mochten we het evenemententerrein gebruiken, dan houd je deze ook netjes en schoon.

Na een evenement; wordt er een team ingevlogen die ervoor zorgt dat het pand ‘veegschoon’ wordt opgeleverd. Hierbij heb je een controlerende rol.

Zodra dat team klaar is, stap je zelf op de schoonmaak-machine en zorg je ervoor dat je de zalen tot in de puntjes weer schoon krijgt. De vloer, uiteraard, maar ook de hoekjes, randjes, leuningen, toiletten, kantoren en ga zo maar door. 

In een rustige week; zorg je ervoor dat je alles netjes houdt. De toiletten en kantoren worden veel gebruikt, dus moeten met regelmaat schoongemaakt worden. Ook de zalen geef je aandacht om alles strak te houden voor een volgend evenement. 

Wat bieden wij:

  • Een contract van 20 uur per week
  • Een jong, gezellig en gemotiveerd team 
  • Salaris in overleg
  • De kans om hele vette evenementen bij te wonen

Enthousiast?

Stuur dan snel je motivatie en CV naar maarten@desuikerevents.nl met als onderwerp Vacature Facilitair medewerker en wie weet word jij ons nieuwste teamlid!