Vacature Horeca Medewerker

De Suiker Events is op zoek naar nieuwe horeca medewerkers!

 Zie jij jezelf werken op de dikste evenementen, maar ook bij het mooiste dakterras van Groningen? Dan is dit dé baan voor jou. 

 Jouw werkplek:

Bij De Suiker Events organiseren wij een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan studenten- en dance evenementen, maar ook congressen en bruiloften. Ook hebben wij in de zomermaanden een prachtig dakterras, BOOVN. BOOVN ontvangen we een breed publiek aan mensen, vooral studenten weten ons goed te vinden. Los van de open horeca die we hier 3 dagen per week hebben, mits het lekker weer is, worden hier ook regelmatig evenementen gehouden. Je zult dus bij zowel evenementen als op het dakterras ingezet worden. Jij zult zowel in de bediening staan als achter de bar. Ook kan het zijn dat je bij moet springen in de afwas. Jij bent dus van alle markten thuis. Pluspuntje, vanaf het dakterras kijk je uit over de skyline van Groningen.

 Wat zoeken wij:

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Wij zoeken medewerkers die gepassioneerd, gedreven en stressbestendig zijn. Je vindt het leuk om je gasten blij te maken en goede service te verlenen. Ook ben je een teamplayer en vind je het niet erg om af en toe een nachtdienst te draaien. Ervaring in de horeca is een vereiste. Ben jij minimaal 18 jaar en minimaal 1 dag doordeweeks en in het weekend beschikbaar? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij:

  • Een prettige en gezellige werksfeer in een informeel bedrijf
  • Een afwisselende functie, waar je zowel op evenementen als op ons dakterras zult staan
  • Salaris conform horeca-cao
  • Leuke personeelsborrels
  • Doorgroeimogelijkheden tot barhoofd bij grote evenementen

 

Lijkt dit jou wel iets? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@desuikerevents.nl en misschien sta jij bij ons volgende evenement achter de bar!